Talvilomaviikolla museoon - ohjelmaa lapsille Halosenniemessä ja Erkkolassa keskiviikosta sunnuntaihin!

Aika: 21.2.2018 12.00 - 25.2.2018 17.00
Paikka: Erkkola
Osoite: Rantatie 25, Tuusula
Järjestäjä: Tuusulan Museo

Yhteystiedot

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan taidemuseo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 09 8718 3471

Kuvaus

Tuusulan museon Erkkolassa ja Halosenniemessä järjestetään talvilomaviikolla 21.-25.2. ohjelmaa lapsille ja perheille. Halosenniemessä lapset pääsevät tutustumaan Kevättä rinnassa -näyttelyyn sekä Halosten perheen talven viettoon teemaopastuksilla sekä tekemään lumiukkoja. Erkkolassa lapsille on askartePrinsessan puku_Rudolf Koivulua, satuja ja rooliasuja Kruunun jäljillä -näyttelyn yhteydessä. 

Halosenniemen opastuksilla tutustutaan Kevättä rinnassa -näyttelyn kautta siihen, miten talvi väistyy kevään tieltä Pekka Halosen teoksissa, pohditaan millainen suhde Ellen Thesleffillä oli talveen ja mietitään, miten talvet ja elämä talvella ovat muuttuneet Halosten ajasta nykyaikaan verrattuna. Opastuksen jälkeen teemme lumiukkoja Halosenniemen puutarhassa sään salliessa tai piirrämme lumiukkoja sisätiloissa. Osallistuminen pääsylipun hinnalla, alle 6-vuotiaat maksutta. Osallistuminen aikuisen kanssa. Opastuksia järjestetään torstaina, perjantaina ja lauantaina 22.-24.2. klo 11. Opastus ja työpaja kestävät yhteensä noin tunnin.

Erkkolan talvilomaohjelmassa on omatoiminen kruunu-työpaja sekä satuhetkiä Kruunun jäljillä -näyttelyn innoittamana. Tule askartelemaan oma kruunu, kokeilemaan keijun tai ritarin vaatteita ja ottamaan valokuvia näyttelyn teosten hengessä. Työpaja on auki keskiviikosta sunnuntaihin 21.- 25.2. museon aukioloaikana. Keskiviikkona 21.2. Erkkolassa pääsee kuulemaan näyttelyn kuvituksiin liittyviä satuja satuhetkissä klo 10 ja klo 15. Satuja voi myös itse lukea näyttelyn yhteydessä. Osallistuminen työpajaan ja satuhetkiin pääsylipun hinnalla, alle 7-vuotiaat maksutta. Osallistuminen aikuisen kanssa. Satuhetki kestää noin puoli tuntia.

« Takaisin


Netland-tuotantoa